Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-05@14:27:01 GMT

روش‌های قبض موبایل برای اپراتورهای مختلف

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۴۹۳۹۲

روش‌های قبض موبایل برای اپراتورهای مختلف

ایتنا - مدتهاست که با روش‌های پرداخت غیرحضوری، دیگر لازم نیست مشترکین وقت خود را در ترافیک و یا صف طولانی شعب بانک‌­ها صرف کنند.
هریک از اپراتورهایی که سیم‌کارت‌های دائمی دارند، برای پرداخت قبوض خود راه‌کارهایی را در نظر گرفته‌اند؛ این امکانات شامل سامانه‌های الکترونیکی، کدهای دستوری، تلفن‌بانک و اپلیکیشن‌های پرداخت می‌شود که البته برخی از این امکانات از نظر مشترکان روش‌های بهتر و آسان‌تری برای پرداخت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، مدتهاست که با روش‌های پرداخت غیرحضوری، دیگر لازم نیست مشترکین وقت خود را در ترافیک و یا صف طولانی شعب بانک‌­ها صرف کنند. بلکه هر ساعت از شبانه‌روز، در منزل، یا در محل کار و هر مکان دیگر حتی خارج از محل سکونت خود می‌توانند قبض تلفن­ همراه خود را پرداخت کرده و دیگر نگران تاخیر و دیرکرد در پرداخت آن نباشند.

روش‌های پرداخت قبض همراه اول
پرداخت از طریق پرتال همراه اول: به پرتال همراه اول مراجعه کرده و منوی محصولات و خدمات را انتخاب کنید. برروی گزینه‌ی سرویس‌ها کلیک کرده و گزینه‌ رویت صورتحساب را انتخاب کنید. در صفحه‌ی بازشده، شماره تلفن همراه و کدپستی آدرس خود را وارد و سپس پایان‌دوره یا میان‌دوره صورتحساب خود را انتخاب کرده و کلید تائید را کلیک کنید. در صفحه‌ی بازشده ضمن رویت صورتحساب خود، امکان پرداخت آن از طریق یکی از درگاه بانک‌های درج‌شده در سایت وجود دارد.

پرداخت قبض از طریق اینترنت: به آدرس بانک مورد نظر در اینترنت مراجعه کنید و به قسمت بانکداری الکترونیک بروید. در قسمت پرداخت الکترونیک، پرداخت قبوض و سپس قبض مورد نظر را انتخاب کنید. فرم پرداخت قبض را بر اساس قبض‌تان تکمیل و سپس تایید کنید. بانک مورد نظر به نمایندگی از شما مبلغ قبض را پرداخت می­‌کند. اگر در قسمت پرداخت الکترونیک، گزارش قبض را انتخاب کنید، گزارش تائیدیه پرداخت شما قابل مشاهده است.

پرداخت از طریق سامانه اطلاع‌رسانی ۹۹۹۰: در این روش با مرکز اطلاع‌رسانی ۹۹۹۰ تماس بگیرید، شماره تلفن­ همراه مورد نظر خود را وارد کرده و با وارد کردن شماره کارت بانکی و رمز خرید اینترنتی،‌ قبض خود را پرداخت کنید. مزیت این روش نسبت به سایر روش‌ها این است که پرداخت همان لحظه اعمال می‌شود و مشترکینی که تلفن­ همراهشان بعلت عدم پرداخت صورتحساب قطع شده، درصورت پرداخت و وصول مبلغ به حساب همراه اول، بدون مراجعه به دفاترخدمات ارتباطی ارتباطشان وصل می­‌شود.

پرداخت از طریق کد دستوری *۱# و یا شماره‌گیری تلفن گویای *۱۰۰: از طریق گوشی موبایل خود کد دستوری *۱# را شماره‌گیری کنید، وارد منوی قبض شوید و نوع قبض (میان‌دوره/ پایان‌دوره) را انتخاب کنید. شماره خود یا دیگران را جهت پرداخت قبض وارد کنید و پس از ورود شماره کارت بانکی و رمز دوم قبض شما پرداخت می‌شود. در روش تلفن گویا نیز از طریق گوشی موبایل تلفن گویای *۱۰۰ را به صورت رایگان شماره‌گیری کنید و پس از تایید شماره موبایل، شماره کارت بانکی و رمز دوم، قبض شما پرداخت می‌شود.
روش‌های دیگری از جمله پرداخت از طریق پیام کوتاه، از طریق خودپرداز، تلفن بانک نیز وجود دارد که توضیح آنها در وب‌سایت همراه اول آمده است.

روش‌های پرداخت قبض ایرانسل
مشترکان دائمی اپراتور دوم تلفن همراه هم با استفاده از روش‌های متنوع پرداخت، می‌توانند بدون محدودیت زمانی و مکانی قبض تلفن همراه خود را پرداخت کنند و همواره از خدمات و محصولات ما لذت ببرید.
پرداخت آنلاین: با استفاده از اینترنت و کارت‌های عضو شبکه شتاب، می‌توانند صورت‌حساب خط دائمی خود را پرداخت کنند. البته به گفته‌ی ایرانسل، در این روش هیچ مبلغی به عنوان کارمزد از حساب آن‌ها کسر نخواهد شد.
پرداخت با استفاده از کد دستوری: با استفاده از کارت بانکی و رمز دوم آن و شماره‌گیری*۷*۱# می‌توانید قبض سیم‌کارت دائمی خود را پرداخت کنید.
پرداخت از طریق اپلیکیشن: مشترکان همچنین با نصب برنامه کاربردی ایرانسل من، می‌توانند قبض تلفن همراه خود را پرداخت کنند. دانلود و استفاده از برنامه ایرانسل من رایگان است. البته برای ورود به این برنامه به رمز ایرانسلی نیاز دارید که می‌توانید با استفده از همین برنامه نسبت به دریافت آن اقدام کنید.

روش‌های پرداخت قبض رایتل
پرداخت از طریق سامانه تلفن گویا: طبق آنچه برروی سایت این اپراتور آمده است، سرویس IVR Payment با هدف خرید و افزایش اعتبار و پرداخت قبوض در سامانه تلفن گویا شرکت رایتل جهت رفاه حال مشترکین راه‌اندازی شده است. در این سرویس با شماره‌گیری ۲۰۰ یا ۰۹۲۰۲۰۰۰۰۰۰ مشترکین دایمی امکان پرداخت قبض پایان‌دوره و میان‌دوره با استفاده از کارت‌های عضو شبکه شتاب از طریق اتصال به درگاه بانک را دارند.

همچنین با مراجعه به وب‌سایت این اپراتور نیز می‌توان به پرداخت قبوض میان‌دوره و پایان‌دوره اقدام کرد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: قبض موبایل همراه اول ایرانسل رایتل اپراتور موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۹۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • ببینید | اعتراف جالب رابعه اسکویی: شماره تلفن طارمی را دارم! / افشاگری جالب خانم بازیگر از یک ویژگی جالب مهدی!
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • ۹ قانون عجیب که فقط در کشور سوئیس وجود دارد!
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات